Introutbildning den 27 maj

Klubb 106 Seko Lokförarna SJ Sthlm/Hagalund och Klubb SJ Trafik bjuder in till introutbildning den 27 maj!

Detta är en endagsutbildning som bland annat handlar om arbetsmarknadens villkor idag och om varför fackföreningsrörelsen uppstod, varför den fortfarande behövs samt om dina/våra rättigheter. Här får du en bra grund för vidare studier om avtal, lagar och regler. Den här utbildningen kan alla gå, vare sig du är medlem i ett fackförbund eller inte.

Anmälan och ansökan om ledighet
Om det finns platser kvar får du ett mejl med formell kallelse och mer information efter genomförd intresseanmälan som sker genom att fylla i anmälningsformuläret nedan eller genom att mejla seko@klubb106.se med rubriken ”Spåra SJ.” Du använder sedan kallelsen för att söka tjänstledighet senast 14 dagar innan utbildningen. Uppge även vilken yrkeskategori du tillhör.

Seko ersätter dig ekonomiskt för eventuell utebliven arbetsförtjänst i form av ett skattefritt studiestipendium samt lunch och fika under utbildningsdagen.

Varmt välkommen!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn