Spåra SJ-utbildning 18-19 mars

Undrar du över vilka konkreta rättigheter du har på arbetsplatsen? Tisdagen den 5 december drar nästa kollektivavtalsutbildning igång! Denna tvådagarsutbildning bedrivs i samarbete med vår systerklubb och riktar sig till alla SJ-anställda Seko-medlemmar i Hagalund och Stockholm som inte har gått sådan utbildning de senaste 5 åren.

Får jag ledigt för att gå utbildningen?

− Ja! Enligt lag har du rätt till ledighet för fackliga studier med vila före och efter utbildningen! Är du timmis utan inbokat pass, se till så att du förblir ledig under denna dag.

Anmälan och ansökan om ledighet

Om det finns platser kvar får du ett mejl med formell kallelse och mer information efter genomförd intresseanmälan som sker genom att fylla i anmälningsformuläret nedan eller genom att mejla seko@klubb106.se med rubriken ”Spåra SJ.” Du använder sedan kallelsen för att söka tjänstledighet senast 14 dagar innan utbildningen. Uppge även vilken yrkeskategori du tillhör.

Seko tillhandahåller ekonomisk ersättning i form av skattefritt studiestipendium samt lunch och fika under utbildningsdagarna. Gör dig själv och kollektivet en tjänst genom att stärka dina kunskaper i kollektivavtalet!

Vi ses den 18 mars!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn