Gröna Lund 14/8 och 22/8

Gott folk! Vi är nu nästan framme vid augusti och i denna skördemånad kommer vi, precis som tidigare informerats om, tillsammans med vår systerklubb Seko klubb SJ Trafik att arrangera samkväm och femkamp på Gröna Lund vid två tillfällen. De aktuella datumen för aktiviteten är 14/8 samt 22/8. Samling sker på O’leary´s kl. 16 för ingång på grönan kl. 16.30. Aktiviteten är endast för medlemmar. Om man vill/kan/vågar vara med på det ena eller det andra datumet kan man antingen:

1. skriva upp sig på den anmälningslista som är uppsatt på vår informationstavla på 49:an

2. skriva upp sig på den anmälningslista som fr.o.m. eftermiddagen imorgon kommer finnas i Hagalund

3. Maila oss på seko@klubb106.se


Vi hoppas att så många som möjligt deltar såklart! Fortsatt trevlig sommar på eder alla 😀