MEDLEMSMÖTE

Ärade medlem!

Hösten slår nu sina skarpa klor i vårt avlånga land och det börjar bli dags att ta fram och nyttja underställen. Kylan kommer krypande och frostnätterna talar om för växter och djur att det börjar bli dags att förbereda sig inför vintern.

Vad kan då passa bättre än att värmas lite av den kollegiala gemenskapen och diskutera våra arbetsvillkor tillsammans samt intaga lite go´fika?

Från styrelsens håll anser vi därför att den 10/10 kl. 14:00 utgör ett utmärkt tillfälle att mötas i lokal Berlin på 49:an.

Det som står på dagordningen på detta medlemsmöte är:

  • Fyllnadsval till styrelsen (val av två suppleanter) – Valberedningen förslag presenteras på mötet
  • Val av ett ersättande skyddsombud för Cst – Styrelsens förslag är skickat i separat kallelse via e-post till medlemmar samt presenteras på mötet
  • Senaste nytt om Rapid
  • Antaganden av yrkanden som vår klubb vill få in i spårtrafikavtalet, inför den kommande avtalsrörelsen (Läs/skumma gärna igenom spårtrafikavtalet innan mötet om ni har möjlighet så att ni har ett hum om vad som står i det och vad som skiljer det från Spåra SJ). Länk till spårtrafikavtalet finns här på bloggen under fliken ”AVTAL”.
  • Insamlande av tankar angående banarbeten: arbetsmiljömässiga frågor gällande oss lokförare kopplat till banarbeten. Hur genomförs banarbeten och hur påverkar de oss lokförare? Vad tänker vi på när vi passerar banarbeten?

Ser fram emot ert deltagande!

MVH

//Styrelsen