Kom och ha lite skoj under sommaren!

Sommaren är här (även om det just idag kanske inte känns som allra somrigast när kvicksilvret vägrar gå upp till 20-strecket), och om man inte gör det under resten av året så får man åtminstone på sommaren tillåta sig själv att ha lite roligt och trevligt. Varför inte ha det just roligt och trevligt tillsammans med härliga kollegor?

Om man tycker att det låter som en bra idé så tipsar vi först om vår systerklubb SJ Trafiks mölkky-mingel i nästa vecka, den 8/7 i Rålambshovsparken kl. 16.30. Gå in på klubbsjtrafik.se och läs mer vid intresse!

Nästa synnerligen trevliga aktivitet som vi vill slå ett slag för är vår egen brädspelskväll som hålls den 18/7 på 49:an. Ta med dig ett trevligt brädspel (om du har något sådant, annars lär säkert andra ha med sig) och förhoppningsvis ett gott humör. Medlemmar i Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund och medlemmar i Seko Klubb SJ Trafik är välkomna, men om man är brädspelsälskare och tänker sig att Bli medlem i någon av ovanstående klubbar så är man givetvis också välkommen. Från kl. 18.00 lirar vi loss. Snacks finns givetvis på plats.

Den tredje nog så trevliga aktiviteten som frestas med denna sommar är den årliga femkampen (och, för de hågade, karusellåkning) för medlemmar i Seko klubb SJ Trafik och Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund på Gröna Lund som går av stapeln den 14/8, eller om man inte kan detta datum den 22/8. Samling sker utanför O’learys vid Grönans entré kl. 16 båda ovanstående datum.

Välkomna!