Sommarturer

Hej!

Här kommer lite information angående sommarens turer.
Våra turlistombud och skyddsombud har granskat juni månads turlistor och har även fått delar av listorna för juli månad. Det finns fortfarande ett antal frågetecken och vi har ännu inte givit vårt godkännande till listorna i nuvarande skick.

Listorna kom återigen oss tillhanda alltför sent för att vårt jobb skulle kunna göras i den takt och inom den tid som vi skulle önska, men det går ju tyvärr inte att trolla fram listor som inte finns…
Oavsett om det har varit en turbulent vår för SJ på TURK-området så Ska listorna ges till oss i god tid enligt oss.

Vi har haft synpunkter på många av sommarturerna och även lagt en hel del konstruktiva och konkreta förändringsförslag för att kunna möjliggöra ett godkännande av dem från vår sida. Gehöret har varit sisådär skulle man väl kunna säga.

Vi vill nu flagga för att det finns vissa turer som är särskilt viktiga att hålla koll på framöver och vi skulle därför önska att man, om man har tur C1530 eller C5015 utlagda under sista veckan i juni, är uppmärksam på arbetstiderna. Vi vill gärna ha in rapporter till vår klubbmail (seko@klubb106.se) angående dessa två turer då de är allt annat än godkända från vår sida. Rapportera gärna också andra turer till både oss och till skyddsombud om ni upplever att de är på gränsen, skapar trötthet, inte ger något andrum etc.
Med vänlig hälsning
//Styrelsen