Fartfylld gokart-tävling

Vi blev 7st tappra som samlades och körde gokart i måndags kväll. Tävlingsandan var märkbar och vi inledde med lite uppvärmning för att raskt gå över till tidskval. Efter lite genomgång med vår instruktör så gjorde vi oss redo för den första av två finalkörningar. Flygande start och alla i ett långt pärlband bäddade för en rejäl fight om förstaplatserna redan under det första varvet. Omkörningar var svåra så det gällde att vara redo när framförvarande gjorde minsta misstag och då försöka pressa sig förbi.

Efter de båda finalerna hade körts, varav den andra gick i omvänd startordning, så stod de tre som kommit bäst i båda finalerna på pallen. En klar seger blev det för Trygg som legat i topp genom hela kvällen, kanske inte så oväntat med tanke på vad han gör på sin fritid (tryggracing.se). Plats 2 och 3 var det en desto hårdare kamp om vilket också syntes på banan med ett flertal omkörningar för att i nästa kurva tappa tillbaka placeringen igen. Slutresultatet blev att Bergendahl kom tvåa och Hedman trea.

Kvällen blev väldigt lyckad och det var definitivt inte sista gången vi arrangerar en gokart-tävling.